top of page
GNI.jpg

GNI

  • Black Facebook Icon

Mijn verhaal begon eigenlijk pas echt toen ik was verhuist naar de Zellerstraat 71 in Tilburg-Noord.
Ik was een jaar of 9. Elke vrijdag hoorde ik in de verte een Antilliaanse brassband spelen, bleek dus dat we in de buurt zijn komen wonen van een jongerencentrum waar deze band dus altijd repeteerde.

Ik besloot er een keer naar toe te lopen om te kijken wat het eigenlijk precies was en vanaf dat moment ging alles zeer snel. Voor ik het wist speelde ik met de jongens mee, elke vrijdag. Ik was de jongste van de groep maar deed zeer fanatiek mee en zelfs met verschillende optredens mocht ik vaak mee. Ik vond het af en toe wel zwaar, omdat je niet mag stoppen en de drum was natuurlijk veel te groot voor mij. Maar ik heb me nooit laten kennen. Na een tijdje stond er opeens elke repetitie een houten constructie in de ruimtevergrendeld achter slot, dus toen de repetitie was afgelopen liep ik naar de beheerder van de ruimte (Youssef Aabich) en vroeg aan hem wat daar was.
Hij liep met mij mee, opende de sloten en haalde ineens een complete Muziekstudio tevoorschijn. Alles was al opgebouwd. Je hoeft alleen de computer aan te drukken.


Hij legde mij uit waarvoor hij het altijd gebruikte want hij hield er zelf ook van om muziek te maken. Al snel kwamen ik en mijn vrienden (Lorenzo burgzorg en en Bertly Alberto) daar regelmatig. We kwamen met beats, Schreven tekst en werden opgenomen door Youssef.

Later leerde Youssef mij hoe ik moest recorden en hoe het programma werkte. En ik begon mijn eigen beats te maken, nummers op te nemen etc. We kregen optredens vanuit het jongerencentrum bij alles wat ze organiseerde en zo hebben wij in 2009 ook in het Poppodium 013 mogen staan in Tilburg. Enkele jaren later bleek het jongerenwerk te gaan verhuizen naar een locatie iets verder op. Alles was nieuw gebouwd en ik kreeg de eer om de nieuwe studio in te richten naar mijn smaak. Ik hoefde alleen aan te geven wat er nodig was, het jongerenwerk zou het aanschaffen.
Wel moest ik het zelf monteren en/of aansluiten. Zelf een tafel gemaakt en geverfd.

Tapijt zelf gelegd. Ik was super trots en dus ook super zuinig op onze nieuwe studio, de studio was met hart en ziel gemaakt.

 

Op een dag klopte Youssef aan de deur en hij had wat nieuws gekocht wat hij me wilde laten zien. Het was een spiegelreflex camera. Hier pak maar zei hij, speel er maar even mee. Ik klikte wat foto’s van random dingen in de ruimte maar mijn reactie was elke keer. Wauuuww... Alles wat je fotografeert is gewoon super mooi. Op deze manier maakte ik ook kennis met beeld en wilde ik nog altijd een keer zelf een spiegelreflex camera kopen wanneer ik genoeg geld had.

Op 18 jarige leeftijd bleek mijn moeder te willen verhuizen naar haar geboorteland Curaçao.

Op dat moment volgde ik nog de opleiding voor Autotechnicus maar door alle lange studio dagen maakte ik nooit mijn huiswerk en kreeg ik van mijn leraar te horen dat ik het jaar niet zou halen omdat ik te weinig verslagen had ingeleverd. Ik wilde hierna een opleiding in de muziek gaan doen maar dat zou niet lukken als ik een jaar moest overdoen. Dit wilde ik niet laten gebeuren en binnen 2 weken had ik al mijn werk ingehaald. Mijn leraar schrok ervan, maar ik stond wel weer op schema! Ik haalde mijn Diploma en sloot de opleiding netjes af.

Doordat mijn moeder ging verhuizen was het voor mij het makkelijkst en voordeligst om terug te gaan naar Almelo en te wonen bij mijn Opa en Oma. Ik begon daar de opleiding Artiest op het ROC van Twente.
Ook hier heb ik veel mogen leren en mensen leren kennen en er vooral mee leren om gaan dat ik nu niet meer de enige was die zo getalenteerd was. Ik kocht eindelijk mijn spiegelreflex camera maakte foto’s van andere artiesten op de opleiding en kreeg op deze manier steeds meer klanten dus dit bleef gedurende de tijd altijd mee groeien. Hiernaast liep ik stage bij Jongerenwerk Radar waar ik Haris Trnjanin leerde kennen. We zagen elkaar alleen maar tijdens mijn stage periode. Enkele jaren kwamen we elkaar toch weer regelmatig tegen door zijn nieuwe baan. Hij nodigde mij uit voor een schrijverskamp met zijn jongens.

Het moment dat het verhaal van Fully Charged Music Group begon! 

MUSIC COMING SOON

bottom of page