top of page
Afbeelding2.png

Jaydah Lashae

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Jaydah Lashae (Angel van Kruijsdijk) is een 19-jarige hiphop rapper, singer uit Nederland.  

Zij is geboren op 19 januari 2001 in Amsterdam waar ze ook is opgegroeid. 

 

Ze heeft haar middelbare school afgemaakt in Almelo, waar ze ook op 16-jarige leeftijd voor het eerst opnam in een studio. Sinds Lashae klein was, was ze al bezig met muziek. Ze heeft toen piano, zang en gitaarlessen gevolgd.  

 

Op haar 18e heeft zij gestudeerd aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Zij is in november 2019 gesigned bij muzieklabel Fully Charged. Jaydah Lashae is van Dominicaanse, Surinaams-Indiaanse, Antiliaanse en Joods-Nederlandse afkomst. Jaydah Lashae verwerkt pijn, liefde, emoties, verdriet, party en gevoelens,  in haar tracks omdat ze wil dat mensen zich kunnen herkennen in haar nummers.  

 Zij vind het belangrijk om mensen te laten weten dat iedereen gelijk is en dat iedereen te maken heeft met verschillende levensfases, strijden, overwinningen, en emoties in hun leven.

 Jaydah Lashae heeft zelf gevoelt hoe het is om gepest, verstoten, en ongeliefd te zijn. Zij weet dat er veel mensen zijn die zich niet gehoord voelen en zij wil een stem zijn voor een ieder die te maken heeft gehad met mentale mishandeling, depressie, en mensen die nooit ergens bij hebben gehoord. Zij heeft de schade en pijn in haar leven in iets positiefs weten te brengen en uit dat onder andere in haar muziek. Zij is sterker geworden door de pijn en werkt hard voor wat ze wil. 

 

Lashae is Steenbok. Zij beschrijft zichzelf als een rustig persoon die doelgericht is. Ze heeft enorm veel talent en is een excentrieke artiest die de mensen wat heeft te zeggen. Miss Lashae houd van anime omdat anime vaak gaat over gedetailleerde emoties en dat is wat zij met haar muziek uitdraagt. Zij heeft een interessante persoonlijkheid, en kijk op de wereld die zij graag wilt delen. 

 

Wat Miss Lashae zegt: ‘Sometimes the Questions are complicated, And the Answers are simple’. 

MUSIC COMING SOON

Afbeelding1.png
bottom of page